Härliga påsk!!

Hej hej!!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen! Får skylla på det härliga vädret.

Sist jag skrev så var ju barnmorskan lite orolig över att magen inte hade växt nå, men när vi var där förra fredagen så hade magen växt 2 cm :) men min egna vikt stog still så vågen visar fortfarande +3 kilo. Så nu var det lugnt.

Men vilken härlig påsk vi har haft!! :)
I torsdags så bestämde jag och Micke oss för att äta lunchen ute, vi drog ut i skogen och grävde oss en grop och satt oss i och solade och grillade korv!! LOVELY!!

På långfredagen var vi bjudna på mat hemma hos Sarah och Danne, jätte god 3 rätters fick vi där, blev inte så sent för oss pensionärer som vi är :)

Igår började jag dagen med att passa loke en stund så vi var ute och promenerade i det härliga vädret. Sen efter lunch så härjade vi inne innan det bar dags att lämna tillbaka honom.

Kvällen spenderades hemma hos Mor och Far med påsk middag!! Mmm vad gott det var!! Hela familjen samlad plus Ola och Heléne!!



Kärlek!!

Idag när jag kom hem från jobbet så hade Micke städat i hela lägenheten och gjort så fint och tvättat så jag behövde inte göra något :) otroligt skönt kan jag lova!! Det är kärlek de :)

Så jag har inte gjort något förutom att värma rester från gårdagens middag :)

Det är såååå otroligt tråkigt när Micke jobbar EM, hatar att äta själv, sen träffas vi ju aldrig heller eftersom jag oftast börjat 7.30 på morgonen och sover när han kommer hem 22,30.

Har blivit värsta pensionären, är jätte trött när klockan är 21.00 så lägger mig oftast då,sen vaknar jag typ 5ggr om natten och har svårt att somna om.
Sen vaknar jag oftast kl 7.00 om jag är ledig och är klarvaken!!!! :)

Vet ni, jag har bara 11arbetspass kvar innan jag går hem :))) LOVELY!

Puss puss


Vecka 33+1

Ja, jag var ju till MVC i fredags och kollade hjärtaljud, vikt mm.

Det visade sig att jag hade gått ner i vikt och magen hade inte heller växt nå, så om det såg likadant ut nästa gång jag skulle dit så vill hon göra en tillväxtkontroll för att kolla så att allt såg bra ut.
Så min totala viktuppgång hittills är +3
kilo!!!

Hjärtljuden låg iaf på 148 och h*n är livlig i magen så det är iaf bra :)

Här hemma diskuteras det namn för fullt nu men vi är inte överens!! :)
Har även idag oxå tvättat upp alla bebiskläder så nu är det klart :) ska bara leta på en bra BB väska så ska jag börja packa lite i den :)

Puss o kram!!


God kväll!!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här!!

Jag var till MVC när jag var i vecka 30+5 och då låg hjärtljuden på 140 och magen hade ökat från 26cm till 28 i och vågen visar nu +5 kilo!!
Jag ska dit på fredag igen och det ska bli spännande att se hur det ser ut då :)

Nu har jag även bestämt mig för att jag kommer att gå hem den 4/4 :) ska bli så himla skönt att bara gå hemma och förbereda inför bebisen :)

Annars är allt bara bra, bebisen lever rövare i magen på mig, och jag har även börjat vakna runt 4 halv 5 på nätterna så det är väl då som bebisen kommer att vara baken antar jag :)

Nä nu ska jag mysa med kärleken
Puss puss!!


RSS 2.0