Vilken helg!!

både fredag och lördag var vi ute och handlade, Gävle (biltema,barnenshus och Max på fredagen o Rusta och Willys på lördagen :) 
så nu har vi handlat lite till altan och fyllt upp kyl och frys :) 
 
när vi kom hem från Sandviken igår så satte vi igång och fixade lite på altan innan vi gjorde kvällsmaten så nu fattas det bara lite blommor så blir det mysigt där ute..
 
odag har jag och Molly myst ensamma då pappan i huset har hjälpt Mollys farfar med HÖ hela dagen, snacka om jobbigt att hålla på ned det en så varm dag som denna!! :/ 
jag och Molly har iaf njutit av värmen eller ja Molly har mest sovit inne eftersom det inte finns någon skuggig plats ute åt henne :/
 
nu ska vi hem till mamma/mormor för att äta lite sallad sen har kag slängt ihop en äppelpaj som jag och Micke ska mumsa på ikväll :)
 
 
puss hej!!

Molly 2 månader ❤

För 2 månader sedan kom våran lilla älskling till oss, den kärlek som jag känner för Molly går inte att beskriva ❤ i hela mitt liv har jag längtat efter att få bli mamma, och nu är jag det till min lilla prinsessa ❤
 
i dag var vi till BVC och mätte och vägde, hon väger nu 4990 och är 58 cm lång. Hon blir stor min lilla flicka! 
Molly har nu dom senaste dagarna gjort kväller mellan kl 21.30-22.00 vilket har varit jätte skönt, för då hinner jag ha lite egentid..
men då har hon slutat med att sova en längre stund på dagarna ist :/ hon typ i Max 20 min på hela dagen :/ så då hinner man inte göra så mycket!!  Sen kan hon bli lite kinkig och grinig/klängig på kvällen innan hon somnar, hon blir över trött. 
 
Annars så är hon med mycket mera nu, när man   Pratar med henne så ler hon och "pratar" tillbaka :)
och hon har så stora nyfikna ögon nu, favorit leksaken är en mobil från Ikea som vi har hängt upp ovanför babysittern som hon kan sitta och studera LÄNGE ❤
 
i går var vi hem till Annelie och kusinerna och hälsade på en stund på fm innan Micke kom hem från jobbet, för sen skulle vi åka till Ockelbo så Micke fick skriva på faderskapsbeviset :)
 
nu ska jag äta lite honungsmelon innan jag ska lägga mig :)
 
 
 
 

God kväll!!

 
 
 
 
Sitter och lyssnar på Molly som ligger och bökar lite i sovrummet, i går somnade hon kl 21.00 och sov ända till 05.30 då hon ville tutta en sväng för att sen sova vidare till 8.30!! Det var härligt kan jag lova!! 
Men som sagt var nu ligger hon och bökar runt lite och kommet inte riktigt till ro, lär nog snart ta upp henne och låta hon få somna i famnen. 
 
ikäll var vi ute på en skogsrunda inte ett enda djur vi såg!!!
Micke har köpt en till bilbarnstol som vi provade , skönt att ha 2 så vi slipper flytta den vi hade mellan bilarna helatiden!.
 
 
 
 Sötnöten min när vi åkte på skogen :) ❤❤
 
i morgon ska vi ner till Ockelbo så Micke får skriva på faderskapsbeviset, är bara troll att hoppas att det blir av den här gången :) 
 
nä nu sover Molly och det ska jag oxå göra!!
god natt! 
 
 

RSS 2.0