God kväll i stugorna!

Dagen har flytit på bra idag, jag hade Moa med mej på intro när jag jobbade och det var roligt.. :) Härligt att hon har börjat jobba hos oss , skit kul. :)
 
Nu har jag precis slagit ner röven i soffan efter lite matlagning och hundpromenad sen sprakar det härligt i brasan och Eroz ligger och myser framför den :)
Nu saknas bara kärleken i mitt liv som är på jobbet, men han kommer ju hem sen och då blir det lite myspys innan det är dags att sova..
 
Nä nu ska jag lägga mej framför brasan en sväng med Eroz innan CSI börjar :)
 
Kärleken <3
 
 
 
 

god morgon!

Hejsan alla morgonpigga!
igår kom Micke hem med en massa älgkött som skulle putsas och malas och paketeras, kanske det trökigaste som finns att göra. Men med hjälp av mamma och pappa så gick det ganska fort ändå så nu är frysen full igen. DET GILLAS. sen avslutade vi kvällen i soffan med lite gott i glasen och på bordet till den 3 av Johan Falk filmen. en helt ok avslutning på kvällen.

idag får vi se vad dagen har att erbjuda, har inga planer.

kram hej då!

Oj Oj Oj Oj!!

Nu var det väldigt längesedan jag skrev här.... Hade tom glömt bort lösenordet hit :)
 
Men nu ska det bli ändringar på det hade jag tänkt.
 
Jag och Johanna var iväg till valbo här om dagen och shoppade lite och jag kan ju säga att det var JÄTTE JÄTTE länge sedan jag var till valbo sist :) Men jag hittade iaf 2 julklappar så nu har jag börjat med dom oxå, känns skönt :)
 
Sen shoppade jag även till mig, jag har länge, länge suktat efter nusnäs ljusstakar så när jag såg dom och att dom  kostade 350 kr st så lära jag bara köpa dom..
Det kommer att bli sååååå fint i mitt köksfönster i advent..
 
Ja det var några rader iaf, nu ska jag börja med maten.
Ha en fortsatt bra dag  Puss o Kram
 

RSS 2.0