Sista april!!

Har nyss kommit hem från Ockelbo där jag träffade Mia och pratade lite.
Allt såg bra ut med bebis och magens mått hade ökat med 2 cm :) jag själv fortsätter att gå ner men jag ligger på ca 3kilo plus sammanlagt. :)

Fick även en till hinnsvepning så får vi se om det hjälper den här gången då :) livmodertappen var mjuk och hon kände även bebisens huvud så h*n ligger redo att komma. Jag var i latensfasen som hon sa.

Vi pratade även om dom olika sätten att sätta igång förlossningen med, jag ska ringa in på Torsdag och höra vilken tid jag ska komma på fredag :)

Nä nu ska jag lägga mig i badet en sväng!!

Puss hej


BF+2

Hej hej!!

Ja ingen bebis idag heller :/ nu är det inte långt kvar till Maj heller :) har bara morgondagen på oss :)

I morgon ska jag träffa Mia på mvc för sista gången, får se vad hon har att säga :) ska prata lite om hur igångsättningen kommer att gå till :( lite nervös inför det, har hört och läst mycket om att det ska göra ondare mm!!
Men man ska ju inte tro på allt man läser ;)

Nä nu ska jag kolla på Hannibal och vänta på att min kärlek ska komma hem från jobbet!


:)

Ja, det blev ingen bebis igår. Fast det är jag glad för, en egen dag vill jag nog ha till bebis istället för att dela födelsedag med min syster :)

Men nu kan h*n få komma när h*n vill, helst innan Maj :)

Dagens planer kommer att bestå av att elda upp skit som vi har på gården, är ganska synd att man inte får slänga sånt på kasen nå mer :/
Jag kommer ihåg när man var liten och hur alla hade vårstädning på gården och körde upp allt på kasen och hur mysigt det var att stå och kolla på medans det brann :)

Nä nu ska jag äta frukost!!
Puss hej


1 dag kvar till BF!!

 
Oj oj oj!! Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen! Fy på mig.
 
 
Som sagt var, i morgon har jag BF :) 
Tycker att min graviditet har gått jätte snabbt, var ju inte så längesedan jag fick berätta för alla att vi ÄNTLIGEN väntade bebis :)
 
idag var vi in till specialistmödravården och kollade så att allt såg bra ut med bebis, och det gjorde det.
H*n väger ca 3100g fick vi reda på idag :) och jag fick även ett datum för igångsättning, om h*n inte väljer själv att komma före så kommer jag att sättas igång nästa på fredagen den 3/5!! Så en vecka får jag gå över.
Fick även en hinsvepning idag så vi får se om det hjälper till lite på traven :)
 
När vi åkte hem från Gävle så stannade vi till i Valbo så jag äntligen fick byta ut min telefon, så nu är man en iphone5 ägare :) men jag har inte fått fartbegränsa den än, väntar på att kortet ska aktiveras....
Så ni som ringer Pelles skickar meddelande till mig nu: nä jag är inte på BB, kortet ar inte aktiveratvså det är därför klaga inte kan svara ;)
 
 

Tisdag!!

Ja, nu har jag varit hemma från jobbet i en vecka och 2 dagar, jätte skönt att slippa jobba MEN otroligt rastlös blir man!!!
Jag städar, tvättar, promenerar mm hela dagar!! :)

Nu tycker jag faktiskt att lillen kan komma så jag får veta vem du är, jag längtar sååå himla mycket efter dig!!

Hoppas att det blir sista besöket på barnmorskemottagningen på fredag, för nästa fredag den 26/4 ska jag och Micke in till specialistmödravården och kolla så att allt ser bra ut med Lillen och antagligen bestäms det ett datum för igångsättning eftersom jag inte får gå över så mkt!!

Nä nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på Arrow och vänta på Micke som jobbar EM :(

Puss och kram!!


RSS 2.0